18 Лютого 2019
Новини

Мати Кузьми Скрябіна судиться з «недобросовісними могильщиками»

Мати Кузьми Скрябіна судиться з «недобросовісними могильщиками»

Підприємець із Чернівців робив своєму бізнесу рекламу на смерті Скрябіна.

Прокуратура Чернівецької області відкрила кримінальне провадження щодо приватного підприємця Романа Глушка, якого звинуватили у незаконному використанні світлини популярного українського музиканта Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна) як реклами на гранітних плитах надгробних пам’ятників, пише molbuk.ua.

Про це мати музиканта Ольга Кузьменко повідомила на власній Facebook-сторінці.

За її словами, підприємець з Чернівців «започаткував цей бізнес» і створював гранітні плити зі світлиною Кузьми Скрябіна протягом трьох років.

«Він розсилав по всій Україні по похоронних фірмах свою продукцію як рекламу, а ті могильщики на місцях робили псевдопам’ятники із цим фото Андрія. І стояло воно роками на майданчиках. І руки їм не повсихали від такого гріха», – повідомила Ольга Кузьменко.

Вона додала, що, з допомогою народного депутата, через Генпрокуратуру на підприємця Романа Глушка було відкрито кримінальне провадження прокуратурою Чернівецької області.

«Проводиться слідство, де в матеріалах слідства я подала всіх могильщиків, які брали участь у тому грішному бізнесі, яких ви, мої дорогі люди, допомогли мені виявити і заставити це зняти і утилізувати. Цей чернівецький недоумок, який придумав таку єресь, напевно, навіть не чув, що існує авторське право, яке захищає права таких людей, як Кузьма Скрябін», – повідомила мама трагічно загиблого артиста.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд
В тему