16 Лютого 2019
Новини

На Закарпатті під гранатометний обстріл потрапив маєток бізнесмена (фото)

На Закарпатті під гранатометний обстріл потрапив маєток бізнесмена (фото)

На Закарпатті, у селі Сторожниця Ужгородського району Закарпатської області, під гранатометний обстріл потрапив маєток  бізнесмена.

Зокрема, в цьому будинку живе мати політика, бізнесмена, держслужбовця, екс-очільника Аграрної біржі та Державної продовольчо-зернової корпорації України Роберта Бровді.

Про це повідомляє місцеве видання Новини Закарпаття.

Граната, випущена з ручного протитанкового гранатомета (РПГ) пробила зовнішню стіну будинку, через сходовий майданчик пробила внутрішню стіну санвузла 2-го поверху, ванну і зупинилася в стіні спальні, де спала мама Роберта Бровді.

Жінка, на щастя, не постраждала.

Як повідомляє ua-reporter, на початку Нового року Роберт Бровді заявив, що у випадку ужгородського депутата Івана Волошина група інвесторів зіткнулися з шахрайством, бандитизмом і розкраданням інвестицій.

За словами громадського активіста Євгена Рахімова, Волошин обікрав інвесторів на понад 100 млн грн.

11 січня, о 19.00, невідомий приніс на територію будинковолодіння матері Бровді й передав сторожу картонну коробку, в якій були дві гранати Ф-1.

А 23 січня у контексті «справи Волошин» було здійснено 24 обшуки, вилучено документи 20 підприємств, накладено арешти на 57 об'єктів нерухомості та 23 компанії.

Станом на нині Волошин переховується від українського правосуддя та обкрадених інвесторів в Маямі (штат Флорида, США).

Натомість Іван Волошин на своїй сторінці у Facebook оприлюднив подробиці махінацій його колишнього компаньйона Роберта Бровді.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна, НП, Фото
В тему