16 Лютого 2019
Новини

«Динамо» та «Шахтаря» в Лізі Європи: на це варто подивитися (фото, відео)

«Динамо» та «Шахтаря» в Лізі Європи: на це варто подивитися (фото, відео)

Свої перші офіційні матчі 2019 в Лізі Європи відіграли «Шахтар» та «Динамо». Українські команди показали непогані результати в 1/16 фіналу турніру.

Дві гри – однаковий рахунок 2:2 – про це пише  OBOZREVATEL.

Представники України  показали неймовірний характер, зумівши двічі відігратися, а «гірники» примудрилися вигризти нічию, граючи в меншості 80 хвилин матчу.

УРАГАННИЙ «ШАХТАР»

Донецька команда і німецький «Айнтрахт» спільно написали просто розкішний сценарій трилера. Зустріч у Харкові напевно увійде в число найкращих у нинішньому розіграші Ліги Європи. Команда Паулу Фонсеки почала рік із дикої 10-хвилинки, коли отримала справжній букет емоцій.

Шахтар – Айнтрахт
Шахтар – Айнтрахт

Уже до 11-ї хвилини всі, хто спостерігав за грою на «Металісті», побачили два голи і вилучення. «Гірники» швидко пропустили, надшвидко відігралися і блискавично залишилися в меншості.

Шахтар
Шахтар

Можна довго сперечатися щодо справедливості червоної картки для Тараса Степаненка, але хавбек сам поставив свою команду в скрутне становище, давши очевидний привід арбітру.

Шахтар
Шахтар

Після цього обидві команди ніби впали в ступор. І «Шахтар», і «Айнтрахт» дуже люблять швидкісний футбол, що виявилося важко реалізовувати в обставинах, які склалися.

Шахтар
Шахтар

Зрозуміло, німці атакували більше і гостріше, а «гірники» повинні були пропускати більше двох м'ячів.

Шахтар
Шахтар

Балканська атака «Айнтрахта» в особі Ребича, Йовіча, Костіча і Гачіновіча надовго запам'ятається футболістам "Шахтаря". Але франкфуртська команда, створивши вбивчі моменти біля воріт П’ятова, не зуміла їх реалізувати, а у відповідь отримала просто фантастичний бразильський карнавал.

Шахтар
Шахтар

У матчі-відповіді тренеру українців Паулу Фонсеці доведеться вирішувати головоломку: ким замінити центрбека Кривцова і того ж Степаненка.

Шахтар
Шахтар

Обидва пропустять виїзд у Німеччину через дискваліфікацію. Але рівень Тайсона, Ісмаїлі, Мораеса показують, що навіть з кадровими проблемами українці здатні пробитися в наступний раунд.

РІЗНЕ «ДИНАМО»

Кияни традиційно для себе в Лізі Європи видали дуже веселий матч із великою кількістю голів. Команда Олександра Хацкевича їхала в Пірей в якості фаворита дуелі, але не гри. «Біло-сині» показали зовсім різний футбол в кожному з таймів, однак, поставивши жирну крапку в поєдинку проти «Олімпіакоса», вселили в уболівальників оптимізм.

Перший тайм у виконанні динамівців вийшов огидним. Індивідуальні та колективні помилки просто лилися рікою на поле «Караїскакіса». Провівши спокійні 10 хвилин, захист гостей розвалився за першої ж атаки суперника, коли захисники Шабанов та Бурда удвох кинулися на одного захисника, дозволивши грекам заграти вільного гравця.

Не менш традиційно відчував себе не в своїй тарілці воротар Денис Бойко. Двічі голкіпер «Динамо» завмирав у напівпозиції, дозволяючи суперникам пробивати по порожній «рамці». На його щастя обидва рази футболісти «Олімпіакоса» примудрилися не влучити в створ.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Перший тайм завершено. ???? Олімпіакос 2:1 Динамо ???? #FCDKLive #ОлімпіакосДинамо

Допис, поширений FC Dynamo Kyiv official (@fc_dynamo_kyiv)

А ось після перерви ми побачили «Динамо», яке, здавалося, навіть не йшло на двомісячну перерву. Шикарна гра Миколенка, нахабство Вербича та винахідливості Циганкова дозволили нашій команді вивезти зовсім розкішний результат із виїзду в Пірей, а за голом словенського лідера киян можна переглядати не один раз.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: спорт, Україна, Світ, Відео
В тему