15 Лютого 2019
Новини

У Києві «в устілку» п’яний винуватець ДТП погрожував копам зґвалтуванням (фото)

У Києві «в устілку» п’яний винуватець ДТП погрожував копам зґвалтуванням (фото)

У столиці п’яний кермувальник Kia протаранив Nissan і хотів ґвалтувати поліцейських.

Напередодні, 14 лютого, на вулиці Борщагівській Kia на великій швидкості влетів у Nissan і відправив його в стовп. Дівчина-водій позашляховика дивом уникла серйозних травм, повідомляє «Інформатор» з місця події.

Прибувши на місце аварії, патрульні виявили, що водій Kia перебуває в стані сильного алкогольного або наркотичного сп’яніння. Він сидів на водійському сидінні і намагався завести автомобіль, щоб утекти з місця події.

Поліцейські силою витягли чоловіка з автівки, після чого той почав поводитись агресивно. Коли водій з допомогою патрульних залишив салон Kia, він різко змінив свої свідчення. Раптом чоловік заявив, що став випадковим свідком ДТП і намагався надати допомогу пасажирові одної з розбитих машин. За його словами, правоохоронці почали його бити і йому довелося замкнутися в чужій Kia. В ході спілкування він поводився агресивно і погрожував зґвалтувати патрульних. Через кілька хвилин він знову зі свідка перетворився на водія, діставши з кишені ключі і спробувавши повернутися в автомобіль.

За попередньою інформацією, перед тим як влаштувати п’яну аварію, чоловік викрав Kia. Коли образи і погрози обірвали терпіння поліцейських, на підозрюваного в скоєнні ДТП наділи кайданки і посадили в патрульне авто. На місце викликали слідчо-оперативну групу, а неадеквата повезли на медичний огляд.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Фото
В тему