14 Лютого 2019
Новини

Хочеш сексу — натискай кнопку: створили гаджет для обопільної згоди

Хочеш сексу — натискай кнопку: створили гаджет для обопільної згоди

11 січня набули чинності зміни до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів України щодо обов’язкової обопільної згоди на статеві відносини. І допомогти українцям може пристрій LoveSync, який з’явився на краудфандинговому майданчику Kickstarter.

Сенс LoveSync простий: USB-кнопка дозволяє уникати незручних ситуацій і обговорення сексу, але при цьому бути в курсі настроїв партнера, - пише «finance».

Кожен раз, коли один з партнерів хоче зайнятися сексом, він або вона натискає кнопку і чекає відгуку. Якщо другий партнер не проти віддатися розпусті, він або вона, просто відповідає натисканням кнопки. «Вікно згоди» може скласти від 15 хвилин до 24 годин і регулюється кількістю натискань на кнопку.

Щоб відхилити домагання, треба зробити довге натискання протягом 4 секунд. В описі проекту постійно говориться, що кнопка працює «анонімно», мабуть, щоб підкреслити відсутність потреби особистого контакту для пропозиції.

На думку розробників, LoveSync допоможе збільшити градус пристрасті, наростити частоту сексу, уникнути незручних відмов і поліпшити романтичне спілкування.

Читайте також:

Чи потрібна розписка про згоду на секс?


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, Світ
В тему