14 Лютого 2019
Новини

Школяр купив 68 троянд для своїх однокласниць

Школяр купив 68 троянд  для своїх однокласниць

У Великобританії, графстві Лінкольншир, 8-річний школяр вкотре подивував своїх однокласниць, придбавши їм 68 троянд на день святого Валентина.

Окрім дівчат з його класу, ароматні подаруночки отримала кожна дівчинка з паралельного класу – пише The Mirror.

Каллум Дрю вже четвертий рік дотримується цієї традиції. Останні кілька років він підробляв у квітковому магазині у бабусі, яка платила онукові за надану допомогу. Хлопець завжди дбайливо відкладав частину зароблених грошей.

У 2018 році його бабуся померла. Хлопчик почав мити автомобілі у вільний від навчання час, щоб продовжити збирати гроші для здійснення задуманого плану. Дрю вирішив і в 2019 році подарувати кожній ровесниці в його школі по одній нев'янучої шовковій троянді, щоб жодна дівчинка в це свято «не відчувала себе самотньою».

 «Я обійду всі класи і вручу подарунки, – розповів Дрю про свої плани. – Цій традиції вже четвертий рік. Дівчата завжди стрибають і верещать від щастя». Британець зізнався, що це перший День святого Валентина, який він зустрічає зі своєю коханою. «Я ще нічого їй не говорив, але вона, швидше за все, і так все знає, оскільки я роблю так щороку. Їй завжди подобалася моя задумка», – додав хлопчик.

Мати Каллума Стейсі пишається своїм сином за те, що він уважно ставиться до почуттів інших людей. За її словами, спочатку він дарував подарунки тільки однокласницям, однак згодом вирішив радувати всіх дівчаток з паралельних класів.

Читайте також:

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство
В тему