13 Лютого 2019
Новини

Порошенко на Одещині «селфився» із заплаканими підлітками (фото)

Порошенко на Одещині «селфився» із заплаканими підлітками (фото)

Чинний президент побував із робочим візитом в Одеській області.

Президентська прес-служба опублікувала численні фото візиту Порошенка до Одеської області. 12 лютого на Одещині глава держави активно фотографувався і робив селфі з місцевими. На деяких із них чомусь плачуть діти, пише видання «Страна».

Певно, зарюмсані підлітки просто настільки схвильовані зустріччю із президентом України, припускають журналісти.

Ключовою подією візиту гаранта стало відкриття ним дорожнього довгобуду – траси Одеса – Рені. Порошенко поставив собі перед виборами «галочку», відкривши 6 км об’їзної дороги навколо міста Рені, і заявив про завершення ремонту багатостраждальної 300-кілометрової магістралі М15.

Роботи на трасі завершать до квітня (вже після виборів президента). Але Порошенко вирішив, що відкрити трасу доцільно вже сьогодні, адже в цілому ремонт закінчено і з Одеси в Рені вже можна дістатися по новій дорозі.

Журналісти відзначають, що Одеса – Рені – це, по суті, єдина велика траса, яку нинішня влада зуміла довести до пуття за п’ять років своєї роботи.

«До квітня 2019 року залишилися деякі «оздоблювальні» роботи для завершення проекту, але вже зараз ми можемо сказати: від Рені до Одеси веде нова, добре відремонтована дорога», – заявив присутнім очільник держави.

Порошенко додав, що до відкриття поремонтованої дороги люди діставалися з Рені в Одесу вісім годин, а зараз можна доїхати за три.

Після Рені Порошенко поїхав в Ізмаїл, де на вулицях міста і фотографувався з дітьми, в деяких із яких очі, як то кажуть, були на мокромі місці. Очевидно, тинейджери при вигляді найвищої в країні персони плакали від схвилювання. 

Відзначається, що улітку минулого року трасу Одеса – Рені перекривали учасники протесту , вимагаючи ремонту і внутрірайонних доріг. Вони заявили, що дороги, які з’єднують Саратський район з прилеглими –Тарутинським і Арцизьким, ремонтують вибірково і дуже неякісно. Не минуло і року, а покриття вже сповзає, з’являються ями і вибоїни. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, Фото
В тему