13 Лютого 2019
Новини

Друга принцеса Діана: Джородж Клуні заступився за Меган Маркл

Друга принцеса Діана: Джородж Клуні заступився за Меган Маркл

Знаменитий голлівудський актор, який є близьким другом королівської сім'ї, прокоментував чутки, які з'являються навколо Меган Маркл.

57-річний Джордж Клуні порівняв ситуацію вагітної герцогині Сассекської з загиблою Діаною у своєму інтерв'ю для іноземного видання WHO.

Останнім часом негативних пліток навколо Меган Маркл і принца Гаррі стає все більше і більше. Західні ЗМІ пишуть про її непорозуміння з Кейт Міддлтон, про сварки з принцом Вільямом, про дивакуваті заборони для чоловіка і про складні відносини зі своєю сім'єю зі сторони батька. Нещодавно на захист вагітної герцогиніСассекської стали її подруги, розказавши якою насправді чуйною і доброю вона є. Тепер коментувати ситуацію взявся Джордж Клуні.

Я хочу сказати, що вони просто скрізь переслідують Меган Маркл. Вона – жінка на сьомому місяці вагітності, а її ганяють і ображають так само, як і Діану, її історія повторюється,
– заявив Джордж Клуні.

Також він додав, що пам'ятає наслідки такої поведінки журналістів.

"Ми бачили, як це закінчується. Я не можу передати вам, як мене засмучує те, як журналісти передають листи від дочки до батька і як вона отримує нечесне ставлення. Це безвідповідально. Я здивований", – закінчив актор.

До слова, нещодавно ходили чутки, що Джордж і Амаль Клуні стануть хрещеними батьками первістка принца Гаррі і Меган Маркл, однак в своєму інтерв'ю він заперечив правдивість цієї інформації.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"You do not have to be defined by your injury or disability. You may not realise or appreciate it yet, but do not underestimate the incredible impact you are having on those around you, by simply being yourself." — The Duke of Sussex, as he and The Duchess attended the #EndeavourFundAwards. The Duke presented Shaun with the Endeavour Fund Henry Worsley Award — swipe to watch Shaun’s story. Shaun Pascoe was diagnosed with Post Traumatic Stress after numerous tours around the world with the @RoyalAirForceUK Medical Emergency Response Team. He has now set up the Forces’ Sailing Charity @TurnToStarboard, providing more than 1200 sailing opportunities to service personnel and veterans. The Endeavour Fund Awards celebrate the achievements of wounded, injured and sick servicemen and women who have taken part in remarkable sporting and adventure challenges over the last year to help with their recovery.

Публикация от Kensington Palace (@kensingtonroyal)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд
В тему