13 Лютого 2019
Новини

У Дніпрі маршрутник «скинув» непритомну дитину на зупинці

У Дніпрі маршрутник «скинув» непритомну дитину на зупинці

Мама шукає свідків обурливої події.

У Дніпрі водій громадського автобуса № 127, який їхав по маршруту селище Мирне – парк Шевченка вранці 11 лютого, висадив з машини неповнолітню дівчинку, якій у маршрутці стало зле. Як стверджує мама постраждалої дитини, доньку без свідомості покинули на зупинці вул. Лазяряна. Інцидент стався орієнтовно між 8:15 і 8:35.

«Шукаю пасажирів маршрутки № 127, жовтий «Богдан», які їхали сьогодні (11.02.2019) за маршрутом сел. Мирне – парк Шевченка, в проміжок часу з 8:15 до 8:35. І були свідками того, як моя неповнолітня дочка знепритомніла в маршрутці, а водій зсадив її з автобуса і залишив у такому стані саму на зупинці вул. Лазяряна», – пише Тетяна Михайличенко в Facebook.

Відзначається, що пізніше дівчинка отямилася на зупинці під стовпом. Попри те, що навколо були люди, ніхто не підійшов. Цей факт обурив не тільки матір дівчинки, а й інших користувачів Мережі. Друзі Михайличенко шоковані такою поведінкою шофера маршрутного таксі.

«Люди, будьте милосердними! Хіба можна так ставитись одне до одного? І це ми європейська країна? Люди, будьте людьми!!!»

«Взагалі має бути аптечка! І водій зобов’язаний надати першу допомогу!!! Якби це була моя дитина, я б його розірвала!».

«Людей майже не залишилося, це вже не поодинокі випадки, це вже норма».

«Девіз нашої дійсності: «Люби себе і плюй на всіх, в житті чекає тебе успіх...»

«Жах... Ми називаємо себе людьми, звірі так не роблять... Я вже стільки всього надивилася, не дивуюсь, і мораль читати марно, народ озвірів...»

«Ці водії-істерики за п’ять гривень готові будь-кого життя позбавити. Потрібна кримінальна відповідальність за таке».

Проте багато користувачів звинувачує не тільки безсердечного водія, але і пасажирів, які не допомогли неповнолітній.

«Водій козел однозначно. А люди, які їхали там?! Невже не було жодної мами в маршрутці?! Це дикість. Навіть тварини допомагають одне одному!»

«А де були пасажири цієї маршрутки, які допустили до цього? З водієм усе зрозуміло, а ось люди, де люди були? На 127-му маршруті одні виродки, то бабусь висаджують, то хамлять, за 5 грн вдавиться, треба начальству писати».

Деякі пригадують випадки, коли водії допомагали пасажирам, навіть змінювали маршрут і відвозили до лікарні.

Багато радило все ж поскаржитися на водія керівництву підприємства.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП
В тему