12 Лютого 2019
Новини

Сучасна техніка і зброя: залізниця створила свій спецназ (фото)

Сучасна техніка і зброя: залізниця створила свій спецназ (фото)

На Одеській магістралі презентували спецпідрозділ воєнізованої охорони, оснащений сучасною екіпіровкою та спецтехнікою.

Про це повідомили у прес-службі регіональної філії «Одеська залізниця» «Укрзалізниці».

Бійцям спецпідрозділу воєнізованої охорони регіональної філії «Одеська залізниця» передали ключі від автомобілів, оснащених спецтехнікою, та презентували мобільні модулі для чергування караульних на стратегічних залізничних об’єктах.

«Створення комфортних та безпечних умов роботи стрільців – основний пріоритет роботи АТ «Укрзалізниця» разом із Одеською магістраллю. Саме забезпечивши усім необхідним наших працівників, ми можемо вимагати позитивні результати від роботи воєнізованої охорони», - зазначив директор з безпеки АТ «Укрзалізниця» Артем Морковкін на презентації роботи нового спецпідрозділу з профілактичної роботи воєнізованої охорони регіональної філії «Одеська залізниця».

Бійцям забезпечили сучасну екіпіровку, нову автомобільну техніку високої прохідності, озброєння

У кожному з 7 автомобілів підвищеної прохідності є прилад нічного бачення, тепловізор, бінокль із можливістю за 2 км визначити правопорушника. До комплекту екіпірування також входить квадрокоптер, завдяки якому можна на відстані до 8 км проводити спостереження з повітря у будь-який час доби, завдяки додатковому модулю освітлення. Крім того він обладнаний гучномовцем та маячком (при використанні коптера поряд із аеродромом). Екіпаж оснащено спальними мішками та палатками, що стануть у нагоді при виїзді на проведення так званих «засад» на криміногенні дільниці магістралі. Для примусової зупинки правопорушників стрільці мають прилад «Кактус».

Всі бійці оснащені новою сучасною формою та зброєю.

Не залишилися осторонь і караульні, які несуть чергування на об’єктах стратегічного значення – мостах. Спеціально для них розроблено та наразі збудовано 5 мобільних модулів, що забезпечить комфортні умови чергування та відпочинку для таких працівників. У модулі є все необхідне для роботи і відпочинку: можливість розігріти їжу, санвузол із гарячою водою, ліжко та робоче місце. Ще 4 модулі будуть виготовлені найближчим часом та передані на об’єкти стратегічної важливості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Києві побили і пограбували журналістів-розслідувачів зі «Стоп корупції» (фото)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, Фото
В тему