8 Лютого 2019
Новини

У Херсоні мати учня била вчительку-пенсіонерку на очах у дітей

У Херсоні мати учня била вчительку-пенсіонерку на очах у дітей

Інцидент із насиллям щодо педагога стався у херсонській школі № 9.

 У Херсоні в школі № 9 мати учня третього класу побила вчительку-пенсіонерку на очах у дітей, а потім бігла за нею в кабінет директора. Про це в п’ятницю, 8 лютого, повідомляє «Кореспондент», посилаючись на місцеве видання «Новий день».

«Після п’ятого уроку педагог вивела третій клас у двір школи. Відразу після цього туди почали виходити учні ще одного класу. По дітей прийшли батьки, а з ними – і мати третьокласника. Вона підскочила до вчительки і стала її бити, не стримуючи сили», – розповіла виданню директорка навчального закладу Людмила Мартинюк.

 За її словами, ніякого опору вчителька у віці 60 років чинити молодшій жінці не могла – тільки намагалася втекти. Вона забігла в хол, але оскаженіла матуся мчала слідом.

«Просто під час наради з участю ще шести працівників розчахуються двері і туди вбігає вчителька з криком: «Рятуйте! Мене б’ють!». А відразу за нею влітає агресивно налаштована переслідувачка. Щоб її заспокоїти, довелося викликати і поліцію, і приватну службу охорони», – зазначила директриса.

Зазначено, що син нападниці вчиться в інклюзивному класі зі школярами з обмеженими фізичними можливостями. Незабаром дирекція школи вирішила направити юного дебошира (він не є інвалідом) на медичну комісію для визначення потреби в психологічній корекції і переведення в школу саме для таких дітей.

«Почувши про це, мати спочатку не пускала хлопчика в школу, пояснюючи, що він захворів. А потім сама стала з’ясовувати стосунки з учителькою, яку в усьому звинувачувала», – інформували в школі.

Відомо, що медики, які прибули на місце інциденту, зняли у вчительки побої – травму грудної клітки (ймовірно, від удару кулаком) і ситуаційний невроз. Їй довелося брати лікарняний через підвищення тиску.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, НП
В тему