8 Лютого 2019
Новини

У пожежі на Волині загинуло двоє людей

У пожежі на Волині загинуло двоє людей

У селищі Іваничі та селі Пончів Володимир-Волинського району на Волині сталося дві пожежі, одна з яких – з летальними наслідками.

7 лютого о 22:27 до служби «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку на вулиці 8 березня в селищі Іваничі, – повідомляють у прес-службі волинських рятувальників.

Ліквідація пожежі зафіксована о 23:15. Власник будинку, чоловік похилого віку Володимир Г., ще до прибуття рятувальників зміг самотужки залишити кімнату, наповнену вогнем і димом, отож лікарі госпіталізували його каретою швидкої допомоги в місцеву лікарню з діагнозом «гостре отруєння продуктами горіння». Причина пожежі встановлюється.

8 лютого близько півночі трапилась пожежа у дерев’яному житловому будинку на вулиці Шевченка в селі Пончів Володимир-Волинського району.

Повідомлення про пожежу надійшло до служби «101» о 00:38, за викликом вже за 12 хвилин примчали два пожежних автомобіля Державної пожежно-рятувальної частини №7 міста Володимира-Волинського.

Осередок пожежі знаходився в одній з кімнат, вогонь поширився на горище і дах, будинок був заповнений димом. Щоб зайти всередину, рятувальники включились в ізолюючі апарати на стисненому повітрі та застосували для гасіння пожежі 2 потужних водяних стволи. На жаль, на місці пожежі були виявлені тіла двох громадян, врятувати їх було вже неможливо.

Загиблими виявились 48-річний Микола М. та безробітний 34-річний Олександр С. Над розслідуванням всіх обставин трагедії працює спеціальна комісія на чолі з правоохоронцями, до складу якої увійшли фахівці цивільного захисту та представники місцевої влади. Однією з імовірних причин вважається необережне поводження з вогнем одного з потерпілих.

Ліквідувати пожежу вдалось о 01:30, вогонь знищив житлову кімнату, частково стіни і дах будинку.

Читайте також:

На Волині жахлива пожежа знищила будинок, а сім’я з малою дитиною лишилася на вулиці

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, НП
В тему