6 Лютого 2019
Новини

Стало відомо, скільки років «світить» Зайцевій і Дронову

Стало відомо, скільки років «світить» Зайцевій і Дронову

Обвинувачених у скоєнні смертельної ДТП у Харкові Олену Зайцеву та Геннадія Дронова можуть засудити до 10 років позбавлення волі із позбавленням водійських прав на 3 роки.

Таку вимогу представник обвинувачення оголосив 6 лютого під час засідання Київського районного суду Харкова, інформує 24 канал.

Наступне засідання відбудеться 11 лютого о 14:00.

У Харкові розпочалися дебати у справі про смертельну ДТП на вулиці Сумській у Харкові. Найімовірніше, що вони розтягнуться на кілька засідань. У дебатах беруть участь не лише представники обвинувачених і жертв аварії, але також родичі загиблих.

На минулому засіданні суд відхилив клопотання про відвід експертів – перешкод для переходу до наступної стадії процесу не залишилося. Ще раніше суд задовольнив клопотання прокуратури та залишив Зайцеву та Дронова під вартою до 4 квітня.

Окрім того, ключового свідка у справі Зайцевої таки вдалось знайти. Лікар-нарколог Олена Федірко, яка першою обстежила водійку автомобіля Lexus на вживання опіатів після смертельної ДТП, нарешті з'явилася на судове засідання. Щоправда, перед його початком вона заявила, що наркотичного сп'яніння в однієї з підозрюваних Олени Зайцевої не ідентифікували.

Також прокуратура не виключає відкриття провадження проти слідчого Ігоря Волкова, який займається розслідуванням цієї аварії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зайцевій готують дострокове звільнення

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, НП
В тему