6 Лютого 2019
Новини

Янукович прокоментував винесений йому вирок

Янукович прокоментував винесений йому вирок

Колишній президент-утікач Віктор Янукович прокоментував винесений йому вирок суду.

Він вважає, що вирок, винесений йому Оболонським районним судом Києва 24 січня, не має нічого спільного з законом. Про це Янукович заявив на початку сьогоднішньої прес-конференції в Росії, – передає УНН.

«Вирок був, всім зрозуміло, написаний під диктовку влади. Той тиск, який чинився на суд, був безпрецедентним. Вирок не має нічого спільного з законом», – сказав екс-президент, відповідаючи на питання журналістів.

Він упевнений, що весь судовий процес і вирок побудований на брехні та ненависті.

Нагадаємо, 24 січня Оболонський райсуд Києва виніс екс-президенту України Віктору Януковичу вирок у справі про державну зраду – 13 років ув'язнення. Суд постановив визнати Януковича винним у скоєнні злочинів за ч. 1 ст. 111, ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 437 Кримінального кодексу України.

Колишньому президенту України Віктору Януковичу інкримінували вчинення державної зради, пособництво представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, і веденні агресивної війни. Тобто в злочинах, передбачених ч. 1 ст. 111, ч. 5 ст. 27. ч. 3 ст. 110, ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 437 Кримінального кодексу України.

Читайте також:

Янукович «відходить» від операції, – адвокат (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему

Останні матеріали