5 Лютого 2019
Новини

Як Порошеко і Тимошенко «топлять» одне одного

Як Порошеко і Тимошенко «топлять» одне одного

Юлія Тимошенко і Петро Порошенко, як найбільші опоненти на виборах, критикують і звинувачують одне одного.

Про це пише «etcetera».

Юлія Тимошенко подала звернення в НАПК щодо незаконного збагачення Петра Порошенка. За словами лідера «Батьківщини», судячи з декларацій президента, за 2018 рік він збільшив свої доходи в 82 рази.

«Частину своїх доходів він збільшив на тому, що дає свої особисті гроші своїй країні під час війни під відсотки. Лихварство президента під час війни, розрухи і майже голоду – це злочин», – заявила Тимошенко.

Глава «Батьківщини» також зазначила, що подасть 2 заяви на ім’я міністра МВС Арсена Авакова щодо підкупу виборців штабом Порошенка.

«Президент завдяки своєму найближчому соратникові Березенку і всьому його корумпованому оточенню, створює мережу в країні і роздає по тисячі гривень людям за голос», – зазначила Тимошенко. Політик також звинуватила Порошенка в збільшенні реєстру виборців на 1 млн осіб.

У свою чергу, в БПП заявили, що «Батьківщина» розпочала кампанію зі збору персональних даних виборців. За словами голови фракції БПП Артура Герасимова, майже з усіх областей України надходять сигнали про те, що Юлія Тимошенко веде кампанію з підкупу виборців.

«Хотів би нагадати, чим закінчуються для рядових виконавців подібні ініціативи їхнього лідера: в Кілії Одеської області зовсім недавно активістка “Батьківщини” була засуджена на п’ять з половиною років в’язниці саме за підкуп виборців під час виборів», – зазначив Герасимов.

За результатами опитування соціологічної групи «Рейтинг», Юлія Тимошенко залишається найбільш популярною серед кандидатів в Президенти і може розраховувати на перемогу і в першому, і в другому турі. На друге місце можуть претендувати Петро Порошенко та Володимир Зеленський. У них по 11% підтримки. Далі за рейтингом йдуть Юрій Бойко (9%), Анатолій Гриценко (8%), Олег Ляшко (7%), Олександр Шевченко (4%), Євген Мураєв (3%) і Андрій Садовий (2%).

Читайте також:

Мережу підірвали нові «фотожаби» на українських політиків (фото).


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему