4 Лютого 2019
Новини

Індієць судитиметься з батьками, бо ті народили його «без його згоди»

Індієць судитиметься з батьками, бо ті народили його «без його згоди»

Житель Індії подасть у суд на батьків за своє народження.

В Індії чоловік має намір подати в суд на батьків. Причиною такого нетипового позову стало його народження без згоди, пише інтернет-видання «Вісті».

Індієць Рафаель Самуель з міста Мумбаї входить у рух антинаталістів. Останні впевнені, що дітей у світі чекає тільки страждання, тому людям не варто розмножуватися. Народження і виховання дітей 27-річний чоловік називає «викраденням і рабством». Що цікаво, свої відносини з батьками він називає «хорошими».

«Я люблю батьків, ми чудово ладнаємо, але вони народили мене заради свого задоволення. У мене було прекрасне життя, але я не розумію, навіщо витрачати його на марудне шкільне навчання і кар’єру, особливо якщо не просив про існування», – розмірковує він.

У чоловіка є своя спільнота в Facebook. Своїм світоглядом він ділиться зі сотнями підписників. У таких постах він називає батьків лицемірами і публікує картинки з написами на кшталт «Якщо батьки і справді знають, що потрібно дітям, то навіщо тоді їх народжували?» або «Хіба насильницьке поміщення людини в цей світ, а потім примус її працювати – це не викрадення і рабство?».

Антинаталісти вважають, що народжувати дітей егоїстично, адже на Землі і так не вистачає ресурсів на людей, що вже живуть. Вони твердять, що їхні переконання поділяє все більше і більше людей.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, чутки
В тему