4 Лютого 2019
Новини

У Зеленського жодних шансів, — громадський діяч

У Зеленського жодних шансів, — громадський діяч

Громадські діячі та волонтери не вірять у перемогу Зеленського на виборах.

Про те, що у шоумена немає жодних шансів вважає громадський активіст, засновник і керівник Першого добровольчого мобільного госпіталю ім. М. Пирогова Геннадій Друзенко, - пише «Апостроф».

«Думаю, що у Зеленського шансів немає, хіба що трапиться щось несподіване. За креативністю - дуже хороша кампанія у нього, по технологічності, то Зеленський - це планшет, а всі інші - це така книга, яку ти гортаєш пальцями і робиш закладки», - зазначив він.

За словами Друзенка, Зеленський єдиний, хто примудряється ще й заробляти на президентській кампанії, не тільки витрачатися.

«У березні на широкий екран вийде третій сезон «Слуги народу», який подивляться мільйони українців; ролики Зеленського в інтернеті переглядають мільйони, за що YouTube доплачує», - додав він.

Активіст підкреслив, що оскільки в Україні поки онлайн ще не голосують, відповідно, треба мати людей в виборчих комісіях, треба захистити результати, треба побудувати мережу.

«Я дуже сумніваюся, що його виборець, а це саме той, хто сидить в гаджетах, піде ночі проводити в сільському клубі або міській школі і відстоювати кожен голос за Зеленського. Але це вже хороша заявка на захід у парламент восени з, умовно кажучи, партією українських космополітів. Я думаю, що він заведе фракцію в парламент. Питання, чи буде це фракція Зеленського або одна з фракцій Ігоря Валерійовича. Втім, не думаю, що це суто проект Коломойського, думаю, що вони партнери в цій політичній грі. А ось, скільки у кого акцій, це вже і секрет», - заявив Друзенко.

Нагадаємо, що за словами самого Зеленського, «він звичайний громадянин нашої країни, котрий йде в політику, але при цьому залишається людиною, без кулуарних договорняків».


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, Політика
В тему