2 Лютого 2019
Новини

Облив зеленкою Вілкула – «світить» 5 років

Облив зеленкою Вілкула – «світить»  5 років

Хуліганство – під таку статтю потрапило обливання  зеленкою кандидата в президенти.

В Бердянську за те, що облив зеленкою кандидата в Президенти України Олександра Вілкула, представнику «Національного корпусу» Олександру Солощенку  міськрайонний суд обрав запобіжний захід –  особисте зобов'язання.

Про це пише місцеве видання Бердянск 24.

Мешканець Бердянська 1985 року народження провів ніч в міськвідділку поліції. Олександру Солощенку інкримінують ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

 Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, - карається штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років

Зранку під будівлею суду зібралось до ста чоловік на підтримку підозрюваного. До зали суду правоохоронці пропустили декілька десятків активістів.

Розглянувши справу, враховуючи не тяжкість злочину, підозрюваний постійно проживає в Бердянському і має малолітню дитину, Суд ухвалив відпустити бердянця під особисте зобов'язання на 60 діб.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна, НП
В тему