2 Лютого 2019
Новини

Віденський астролог передбачив, хто переможе на виборах президента-2019 в Україні

Віденський астролог передбачив, хто переможе на виборах президента-2019 в Україні

Передвиборна гонка кандидатів в президенти України-2019 в розпалі.

Один за одним бажаючі очолити українську державу реєструвалися в ЦВК та вносили чималеньку суму за шанс навесні почути своє ім’я серед лідерів.

Поки що спрогнозувати, хто ж стане тим, кому найбільше повірить український народ.

А ось видання Реаліст спробувало зазирнути в майбутнє, звернувшись до лікаря Олександра фон Кальтенберга.

Говорячи про тенденції основних кандидатів на пост глави української держави, доктор астрології, зазначив, що в цілому рік дуже сприятливий для Юлії Тимошенко і у неї є всі шанси на виграш на виборах – на це вказує і Юпітер в 12-мудомі. Але їй необхідно бути обережною: Меркурій в приходиться на знак Овна – саме під цим знаком в Україні пройдуть два тури президентських виборів. Це означає нечесність, брехня, лицемірство.

У новому році Порошенко буде приділяти більше уваги сім'ї, власному здоров'ю. Можливо, доведеться змінити звичне місце проживання. Це продуктивний період для творчих натур і людей, які працюють в галузі мистецтва, але абсолютно непродуктивний для політиків і бізнесменів. Наявність Меркурія говорить про великий обман, але при цьому Меркурій змінюється Марсом при зміні зодіакального циклу Овен-Телець, що збігається з другим туром президентських виборів. Кровопролиття – не виключено, але шанс попередити такий розвиток подій все ж існує.

На думку доктора фон Кальтенберга, зірки складаються позитивно для Зеленського тільки в жовтні.

Подивившись на гороскоп Юрія Бойка, доктор фон Кальтенберг сказав: «У цієї людини в цьому році нічого особливого не станеться. Занадто багато суєти. Незначні активності він буде проявляти протягом весни – осені, а й навіть восени у нього немає шансів на хоча б найменший успіх». Судячи з усього, Юрій Бойко – це ілюстрація до латинської приказці« Sic transit Gloria mundi», що означає« Так проходить слава людська ».

У Вілкула дуже хороший гороскоп, який свідчить, що його зоряний час, на відміну від багатьох інших кандидатів, почнеться тільки після президентських виборів. Можливо, восени Вілкул може отримати високе крісло у виконавчій чи законодавчій владі – вже при новому Президенті і при новій Верховній Раді. Австрійський астролог бачить в Вілкул велику перспективу на майбутнє: «Він молодий, і у нього є всі шанси на високі пости. Це станеться протягом нинішнього року ».

Як то кажуть, читайте астрологічні прогнози, та голосуйте серцем і розумом – наша порада українцям.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, Таблоїд, чутки
В тему