30 Січня 2019
Новини

В Росії за підозрою у вбивстві затримали українського кікбоксера

В Росії за підозрою у вбивстві затримали українського кікбоксера

Співробітники Інтерполу затримали в Санкт-Петербурзі українського майстра бойових мистецтв Вадима Оленчика, який перебував у міжнародному розшуку у справі про вбивство і викрадення автомобіля в Києві. Про це російським ЗМІ повідомило джерело в правоохоронних органах у середу 30 січня, пишуть «Вести»

«Затримано громадянина України Вадима Оленчика, 1995 року народження, який перебував у міжнародному розшуку за ініціативою правоохоронних органів України за вчинення злочинів, передбачених пунктом 6 частини 2 статті 115 КК України (умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів), частиною 1 статті 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом)», – сказав співрозмовник. 

Правоохоронні органи України поінформовані про затримання Оленчика. За даними відкритих джерел, дворазовий чемпіон світу з кікбоксингу, чемпіон Європи та п’ятикратний чемпіон України з тайського боксу Вадим Оленчик з кінця 2017-го розшукується у справі про вбивство в Києві його знайомого з подальшим викраденням автомобіля. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал
В тему