29 Січня 2019
Новини

Провели в останню путь, стоячи на колінах: поховали бійців, чиї життя обірвалися в один день

Провели в останню путь, стоячи на колінах: поховали бійців, чиї життя обірвалися в один день

У рідних населених пунктах попрощалися із двома українськими військовими, чиї обірвалися в один день.

Про це інформують Патріоти України.

24 січня у військовій частині в Слов’янську помер Василь Марусенко. Того ж дня в зоні проведення ООС помер Володимир Баюрко, повідомив у Facebook співробітник Департаменту з нагляду за дотриманням законів у кримінальному процесі та координації правоохоронної діяльності Генпрокуратури України Сергій Сердюк.

60-річний Марусенко помер від гострого панкреатиту. Він служив офіцером-психологом 27-ї бригади реактивно-артилерійського дивізіону.

«На схід України в зону бойових дій Марусенка призвав Апостольський РВК Дніпропетровської області в липні 2015 року, відтоді він надавав допомогу українським військовим і захищав територіальну цілісність України. Відомо, що в нього залишилися тільки старі батьки. Прощання з військовослужбовцем відбулося 27 січня, в с. Кінські Роздори», – йдеться в дописі.

Читайте також: Війна забирає життя щодня: в Україні офіційно поховано 4 тисяч учасників АТО

Також Сердюк повідомив, що 46-річний Баюрко помер від зупинки серця.

«Баюрко Володимир Анатолійович, 1972 р. н., уродженець с. Нападівка (Липовецький район), Вінницька область. Тіло військового доставили в Липовці вранці 27 січня. Похорон відбувся у понеділок, 28 січня, в с. Нападівка», – додав він і прикріпив фото скорботної процесії. Ці знімки показують, що захисника України в останню путь проводжало все село. Люди стояли на колінах біля труни героя, оплакуючи втрату.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Відео
В тему

Останні матеріали