29 Січня 2019
Новини

У Житомирі перекинувся «автозак» із арештантами (фото)

У Житомирі перекинувся «автозак» із арештантами (фото)

На околиці Житомира перекинувся конвойний автомобіль, в якому перебувало троє арештантів.

Про це  місцевому виданню Житомир.info розповіли читачі. У прес-службі патрульної поліції Житомирської області журналістам підтвердили цю інформацію.

Відео, зняте очевидцем на ім’я Андрій.

На своїй сторінці у Facebook начальник ГУ Нацполіції у Житомирській області В’ячеслав Печененко написав про те, що ДТП сталася за участі трьох автомобілів.

«Сьогодні, близько 11.00, на околиці Житомира, на Київському шосе сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів, серед них авто конвойної служби поліції. Попередньо, водій автомобіля БМВ, не впоравшись із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із поліцейським службовим автомобілем. Ще за мить в останній в’їхав «Рено Кенго», що рухався позаду у попутному напрямі. У результаті ДТП травми отримали водій «Рено» та поліцейська конвойної служби. Їм надається необхідна медична допомога. На місці працюють слідчо-оперативні групи, інспекція з особового складу УКЗ ГУНП, фіксуються усі обставини. Окрім кримінального провадження, буде також проведено службове розслідування», – написав Печененко.

У прес-службі ГУНП зазначили, що автомобіль поліції транспортував трьох арештованих, які травм не отримали та після огляду лікарями були доставлені до місця утримання.

Читайте також:

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал, Фото
В тему

Останні матеріали