29 Січня 2019
Новини

Ведмідь спас трирічного хлопчика, який заблукав у лісі

Ведмідь спас трирічного хлопчика, який заблукав у лісі

У США врятували трирічного хлопчика, якого два дні розшукували в лісі. При мінусовій температурі хлопчику допоміг вижити ведмідь.

Про це розповів сам хлопчик, стан здоров’я якого задовільний, - пише видання «guardian».

Шериф Чіп Хьюз, який знайшов хлопчика, розповів, що трирічний Кейсі Хатхавей, який грався з іншими дітьми, зник з подвір’я бабусі в Ернулі, що в Північній Каліфорнії. Хлопчик пройшов 2,5 км від двору у глиб лісу.

Рятувальники повідомили, що виявили трирічного Кейсі Хатхавей в колючих кущах, холодного і мокрого, але в повній безпеці. Пошуки тривали два дні через несприятливі погодні умови, сильні дощі та поривистий вітер. У пошуках були задіяні вертольоти, дрони, підрозділи К-9 і дайвери, а також сотні добровольців. 

Знайшли хлопчика, який голосно плакав і кликав матір. Ведмідь стояв неподалік і оберігав його. Ведмідь весь час був з хлопчиком і допоміг пережити йому холодні ночі, адже дитина не була одягнена під таку погоду. Температура на час пошуків опустилася до 6 градусів морозу.

За словами дитини, у лісі у нього був друг ведмедик, який був з ним і був добрим до нього.

Стверджується, що заяву повторила тітка Бреанна Хатхавей. 

«Він сказав, що два дні провів з ведмедем», - написала Хатавей у повідомленні Facebook. - Бог послав йому друга, щоб він був у безпеці. Бог є добрий Бог. Чуда трапляються».

Однак, як переконують вчені, таке явище – виняток, а не правило, тому радять бути обережнішими у поводженні з хижаками.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Україна
В тему