28 Січня 2019
Новини

Засудили водійку, яка в Луцьку вкусила патрульного

Засудили водійку, яка в Луцьку вкусила патрульного

П’яну водійку, яка вкусила патрульного у Луцьку через складений протокол про адміністративне правопорушення, засудили до одного року умовного покарання.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 23 січня, – пише ІА «Волинські новини».

Як вдалося встановити під час судового засідання, двоє патрульних виявили факт порушення правил дорожнього руху водійкою. Після зупинки вона повідомила патрульним, що в неї відсутнє посвідчення водія та документи на транспортний засіб. Коли працівники поліції запідозрили жінку в тому, що вона перебуває в стані алкогольного сп’яніння, вони виголосили вимоги проїхати з ними для проходження медичного огляду для встановлення факту вживання алкоголю та складання протоколу про адміністративне правопорушення.

Після складання протоколу про вчинення адміністративного правопорушення жінка відмовилася підписувати документ в присутності понятих та почала висловлюватися на адресу патрульних нецензурною лексикою, намагаючись вирвати протокол. Також обвинувачена шарпала одного за патрульних за одяг, наносячи удари долонею по обличчю, а після цього вкусила його за руку.

Під час досудового провадження між прокурором та обвинуваченою була укладена угода про визнання винуватості.

Отож, суд визнав її винною та призначив покарання у виді двох років позбавлення волі, проте на підставі ст. 75, 76 КК України звільнив її від призначеного покарання, якщо протягом одного року вона не вчинить нового злочину.

Читайте також: Радари в дії: волинські патрульні лише за годину спіймали понад 10 порушників швидкості (фото)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, кримінал
В тему

Останні матеріали