28 Січня 2019
Новини

Українські водії, готуйтеся: новий вид штрафу

Українські водії, готуйтеся: новий вид штрафу

У Верховній Раді, зокрема комітеті ВР з питань екологічної політики, наразі знаходиться на розгляді законопроект, в якому йдеться про новий вид штрафу для українських водіїв.

Про це пише auto.24.

Так, штрафуватимуть в разі перевищення норм шкідливих речовин у вихлопних газах.

Комітет ВР з питань екологічної політики підтримав законопроект про дотримання нормативів вмісту забруднюючих речовин у відпрацьованих газах при експлуатації автомототранспорта.

Читайте також:

За експлуатацію автомототранспортних та інших пересувних засобів, у яких вміст забруднюючих речовин у відпрацьованих газах перевищують встановлені нормативи, пропонують ввести адміністративне стягнення у вигляді попередження з обов'язком усунути правопорушення впродовж 14 днів, а за повторне порушення - штраф 50 НМДГ(850 грн.).

Комітет з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи на своєму засіданні розглянув відповідний законопроект №9360 та рекомендує Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності внести на розгляд Верховної Ради пропозицію про прийняття його за основу.

Виявляти факти експлуатації транспортних засобів з перевищенням нормативів вмісту забруднюючих речовин у відпрацьованих газах буде Нацполіція.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, економіка, кримінал
В тему