28 Січня 2019
Новини

Маршрутники звіріють: на Тернопільщині водій випхав двох сиріт на мороз, бо пільги скасували

Маршрутники звіріють: на Тернопільщині водій випхав двох сиріт на мороз, бо пільги скасували

Міжміські перевізники знайшли лазівку, і тепер багато категорій осіб, яким за законом належать пільги на проїзд, мусять їхати за повну ціну. На тлі цього – обурливі випадки.  Скандал із негуманним шофером рейсового автобуса спалахнув у Кременці Тернопільської області.

Місцевий водій маршрутки висадив двох сиріт із автобуса, бо ті не мали грошей на проїзд. Разом із тим близнюки мали посвідчення на безкоштовний проїзд, видані Кременецькою міською радою. Проте в автобусах приміських маршрутів такі документи вже не дійсні: із цими підприємцями договір підписує Кременецька райдержадміністрація.

«У мене півтора року тому померла сестра від раку (34 роки). Двоє її дітей залишилися з нами…Міська рада пішла нам назустріч і надала безкоштовні проїзні, але племінники вже не одноразово розказували мені, як водії їх принижують і не хочуть пускати в автобус, навіть не відкривали двері. А от сьогодні їх водій вигнав з автобуса, як бездомних собак виставив за двері на мороз», – розповіла виданню рідна тітка 14-літніх двійнят Світлана Трофимлюк.

Жінка обурена такою ситуацією і таким ставленням водіїв до її небожів, які так рано залишилися без матері. Світлана Трофимлюк не збирається залишати усе, як є, і вже звернулася зі скаргою до Кременецької РДА.

«Це була точка кипіння. Я за те, щоб надати цій ситуації розголосу. Ми не повинні мовчати, це може трапитися з ким завгодно, але це не означає, що потрібно звіріти. Це робота, і кожен повинен відповідати за те, що йому довірили», – вважає жінка.

Очільник Кременецької райдержадміністрації поінформований про цей інцидент і обіцяє розібратися, аби надалі такого не повторювалося.

Читайте також: «Шукає, кого б угробити»: Мережу шокувало відео із вінницьким маршрутником-шумахером

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство
В тему