26 Січня 2019
Новини

Після смерті Висоцького Марина Владі оплачувала його борги: яким було кохання цих знаменитостей

Після смерті Висоцького Марина Владі оплачувала його борги: яким було кохання цих знаменитостей

Коли її знаменитий на весь світ чоловік, музикант, поет, співак, Володимир Висоцький помер, Марина  Владі залишилася «по вуха» у боргах, без будь-чиєї матеріальної підтримки.

Хоча своє кохання вони – французька актриса російського походження та актор і співак з Росії – пронесли через усе життя, незважаючи на те, що їхній шлюб не можна було назвати ідеальним.

Про це пише politeka.net.

Друзі Володимира Висоцького розповідають, що всупереч пліткам і різним делікатним фактам в житті співака, між ним і Мариною Владі панувала любов і як не дивно гармонія.

Вони любили обсипати один одного подарунками, при цьому Висоцький ніколи не шкодував для друзів навіть ті речі, які йому особисто дарувала Марина Владі.

 «Марина не встигала купувати йому куртки, він приїжджав до Москви і як тільки чув, що його одяг комусь подобається — тут же віддавав. Володимир був дуже доброю людиною», – згадувала Лариса Лужина.

Як розповідає близьке оточення Висоцького, артист був з великою і щедрою душею. Він ніколи не скупився на подарунки своїм друзям і рідним. Але якщо мова йшла про його дружину, то щедрості його, здавалося не було меж.

І все б добре, але іноді Висоцькому, щоб порадувати свою дружину-француженку доводилося влазити у величезні борги, за які Марині Владі довелося заплатити сповна.

У книзі Віктора Бакіна «Володимир Висоцький. Життя після смерті» Валерій Янклович описує, що Марина Владі продала обидві машини чоловіка, направивши гроші на погашення паю по кооперативній квартирі, проведення похорону і поминок.

Янклович підрахував, що на прикраси та хутра для Марини музикант зайняв в загальній сумі 38 тисяч рублів.

Син співака Микита Володимирович, також нещодавно розповів про останні дні батька, висловивши свою думку з приводу його фінансових проблем перед смертю.

«Коли він помер, залишилися борги, на поминки не вистачало, але не тому, що він не працював, навпаки, він гарував до останнього дня. І не тому, що батько жбурляв гроші на всі боки, просто це не було визначальним у його житті. Багато хто тоді збирав дрібницю. У нього була розписна дерев’яна миска з ложкою. Якщо нікого не побили, нічого не спалили, він давав нам чотири рубля на двох з Аркадієм, це були величезні гроші», — поділився Микита Висоцький в останній програмі «Вихід у люди”.

Про внесок Марини Влади в долю батька після його відходу з життя Микита Висоцький не обмовився. Як би те ні було, незаперечним залишається той факт, що легендарний музикант не шкодував грошей на близьких, які досі згадують про його щедрість і широту душі.

Нагадаємо, що нещодавно сім’я Володимира Висоцького виявилася втягнута в скандал з ДНК-тестом. Однак спорідненість з передбачуваною дочкою Алісою Левіною не підтвердилося. Незважаючи на те, що зі смерті знаменитого барда минуло майже 40 років, чутки про його романи продовжують турбувати шанувальників. Офіційно у Висоцького залишилося два сини, Микита і Аркадій.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Світ, Таблоїд, суспільство
В тему