25 Січня 2019
Новини

Красти — модно: як кандидат в президенти відбив собі вартість поїздки

Красти — модно: як кандидат в президенти відбив собі вартість поїздки

Кандидат в президенти Ігор Шевченко, який на Всесвітньому економічному форумі в Давосі поцупив безкоштовні шапки і цукерки, насправді, може собі дозволити купити і аксесуар, і солодощі, ідея перформансу була в іншому. 

Про це «Країні» розповіла колишня журналіст телеканалу «1 + 1», яка влаштувалася в передвиборний штаб Шевченко, Ярослава Коба.

«Шапки для народу. Коли всі кандидати обіцяють зігріти Україну дешевим газом, ми вирішили зробити це шапками. Я ж просила сумочку Chanel. Ось чекаємо, сьогодні ввечері має привезти подарунки до Києва», - розповіла «Країні» Ярослава Коба.

За словами Коби, сам інцидент з шапками насправді був троллінгом, але Ігор Шевченко, ймовірно, не зумів правильно донести думку, через що і виникло непорозуміння.

«Кого троль? Про це ви дізнаєтеся пізніше, сподіваюся, на митниці шапки не конфіскують. І взагалі, невже ви думаєте, що людина яка оплатив кандидатський внесок в 2,5 мільйона, не може собі дозволити купити шапку», - жартує Коба.

«Крім шапок Ігор взяв і 8 коробок М & М's і, на відміну від інших політиків, зумів відбити вартість поїздки. А взагалі ми думаємо запустити авторську колекцію «Шапок Шевченко». Хто стане володарем - буде відомо пізніше», - заявила Ярослава.

Крім того, вона розповіла про те, як просувається шоу «Президент шукає дружину», що стало ядром передвиборної кампанії Шевченко.

«Зараз, поки Ігор Шевченко в Давосі, я розгрібала анкети, отримані від кандидаток на посаду першої леді. Початок конкурсу відкладається, оскільки анкет виявилося в рази більше, ніж я могла навіть припустити. В основному це дівчата 17-18 років, багато просто фоток  з цицьками. Можливо вони думають, що дійсно зможуть таким чином когось зацікавити. Але є і непогані варіанти», - розкрила Ярослава деталі відбору майбутньої дружини для кандидата в президенти Ігоря Шевченка.

Нагадаємо, в своєму пості в Facebook Ігор Шевченко докладно розповів, як йому вдалося взяти відразу кілька шапок, які роздають по одній на руки.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Світ, кримінал, Таблоїд
В тему