24 Січня 2019
Новини

Події: Зеленський чистить Україну, Порошенко з Тимошенко сперечаються, а Кличко подумав про секс

Події: Зеленський чистить Україну, Порошенко з Тимошенко сперечаються, а Кличко подумав про секс

У Давосі другий день проходить Всесвітній економічний форум, на якому присутні провідні українські політики.

Петро Порошенко провів зустрічі з генсеком ООН Антоніу Гутеррішем, главою МВФ Крістін Лагард, канцлером ФРН Ангелою Меркель та іншими учасниками форуму. Він також виступив на «Українському сніданку», проведення якого щорічно фінансує олігарх Віктор Пінчук, - пише «etcetera».

«Зараз у нас величезна небезпека популізму. Ті, хто хоче зрозуміти, що значить декларувати фіксовану ціну нижче за ринкову на певний продукт для людей, – це те, що Чавес і Мадуро робили в Каракасі, Венесуела», – заявив Президент, ймовірно натякаючи на обіцянку Юлії Тимошенко знизити ціну на газ удвічі.

Фаворит президентських виборів Юлія Тимошенко теж провела зустрічі з впливовими гостями форуму. Зокрема, на «Українському сніданку» вона встигла поговорити з єврокомісаром Йоханнесом Ханом і екс-держсекретарем США Джоном Керрі.

«Фрагментарні зміни, які намагалися провести протягом останніх чотирьох років, не принесли успіху. У нас було створено нові органи, в тому числі антикорупційні, але їх поглинула стара система», – підкреслила Тимошенко.

При цьому вона обіцяла виправити ситуацію після своєї перемоги на президентських виборах.

Виступаючи на панельній дискусії, екс-чемпіон світу з боксу Володимир Кличко (брат київського мера Віталія Кличка) звернув увагу на інвестиційну привабливість і транзитний потенціал України.

«Ми сексі і всі нас хочуть», – заявив легендарний спортсмен англійською мовою.

На Всесвітньому економічному форумі також присутні Анатолій Гриценко, Світлана Заліщук та інші політики. Екс-главі ДФС Роману Насирову суд відмовив у поверненні паспорта, тому його на форумі не буде.

Тим часом на Україні політик Володимир Зеленський закликав українців приєднатися до Челлендж і вийти на вулиці для розчистки снігу.

«Дівчата й хлопчики! Поки наша велика країна вся в снігу, наші великі політики знаходяться на сніданку в Давосі. Але нічого, впораємося і без них. Почистимо країну – почнемо зі снігу. Приєднуйтесь до нашого Челлендж #lopatachallenge. Виходьте на вулицю, почистіть країну!», – заявив Зеленський

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Світ, Політика
В тему