23 Січня 2019
Новини

Смерть за смерть: розкрили трагедію вбивства двох військовослужбовців

Смерть за смерть: розкрили трагедію вбивства двох військовослужбовців

Майор застрелився після того, як виявив мертвим свого товариша по службі.

Такі обставини загибелі військовослужбовців встановленні в рамках кримінального провадження за фактом загибелі двох військових у приватному будинку на Донбасі, - про це повідомляє УНН з посиланням на власні джерела.

З’ясовано, що майор та сержант разом випивали. З невідомих причин між ними спалахнула суперечка, яка переросла у бійку у дворі поряд з будинком. Майор бив сержанта, який врешті втратив свідомість. Побитий, він так і залишився лежати на вулиці, де і замерз на смерть. Коли ранком майор виявив товариша, то спробував привести його до тями. Однак той був вже мертвий. Після цього майор покінчив із собою, вистріливши в голову з табельної зброї.

Нагадаємо, у середині січня у будинку в селі Калинове Покровського району Донецької області виявлені трупи двох військовослужбовців військової частини, яка дислокується в зазначеному селі. Один з них, майор, знайдений з вогнепальним пораненням в голову. У другого вбитого множинні забої голови. На місці злочину знайдено пістолет "Макарова". Поліція почала розслідування за по ст. 115 - умисне вбивство.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна, НП
В тему