22 Січня 2019
Новини

Злий жарт долі: Катя Гандзюк збирала гроші на протез одному зі своїх убивць

Злий жарт долі: Катя Гандзюк збирала гроші на протез одному зі своїх убивць

Атовці, яких підозрюють у тому, що хлюпнули сірчаною кислотою на херсонську активістку, внаслідок чого молода жінка померла, прекрасно знали, кого ідуть убивати.

Злий жарт долі: українська активістка Катерина Гандзюк допомагала 5-му батальйону Української добровольчої армії, в якому служили її вбивці. Про це пише «Обозреватель».

Також дівчина була знайома з можливим організатором її вбивства Сергієм Торбіним, з яким зустрічалася в Херсоні, повідомив у Facebook батько активістки Віктор Гандзюк.

За його словами, дочка «займалася збором грошей на протез Володимиру Васяновичу, на якому він пішов убивати Катю».

«Потім, на суді, виконавці брехали, ніби думали, що вбивають проросійську чиновницю. Правда, не за ідею, за гроші. А Опер (позивний Торбіна. – Ред.) Заявив уперемішку з матом, що його просто обмовили і він уперше чує про (неї. – Ред.), – розповів батько.

Гандзюк зазначив, що вбивці дочки знали, хто вона.

«Знаю, за кілька днів до нападу була телефонна розмова між одним з виконавців і Опером:  «Виконавець: Опер, вона ж своя... Опер: По*єр ...», – додав він.

Раніше СБУ оголосила в розшук кримінального авторитета Олексія Левіна (Москаленка) за підозрою в організації вбивства Гандзюк.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал
В тему