22 Січня 2019
Новини

На Волині викрили іноземку, яка незаконно проживала в Україні

На Волині викрили іноземку, яка незаконно проживала в Україні

Вчора поліція оголосила про підозру 45-річній іноземній громадянці за використання документів з неправдивими відомостями.

Учора слідчі Луцького відділу поліції оголосили про підозру 45-річній іноземній громадянці у вчиненні злочинів, передбачених ч.5 ст. 27, ч. 3, ч.4 ст. 358 Кримінального кодексу України. Йдеться про підроблення дата-штампів про перетин державного кордону України, – повідомляють у СК поліції у Волинській області.

На початку серпня 2018 року співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми головного управління Національної поліції у Волинській області спільно із співробітниками управління карного розшуку в області під час проведення операції «Мігрант» виявили 45-річну іноземну громадянку, котра  пред’явила паспорт, виданий на її ім’я із завідомо підробленими дата штампами про перетин державного кордону України.

Під час огляду документу та відміток про перетинання державного кордону України виявлено, що іноземка перебуває на території України з перевищенням дозволених строків перебування.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження та оголосили про підозру в інкримінованих злочинах.

Нині вирішується питання про скерування клопотання в країну походження іноземної громадянки щодо примусового її повернення.

Читайте також: Українці їдуть по угорські паспорти сім хвилин електричкою

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Світ
В тему