22 Січня 2019
Новини

Знайшлася нарколог Федірко, яка оглядала Зайцеву після кривавої ДТП у Харкові

Знайшлася нарколог Федірко, яка оглядала Зайцеву після кривавої ДТП у Харкові

Важливого свідка, яка зникла невдовзі після резонансної аварії, розшукували півроку.

Поліція знайшла нарколога Федірко, яка оглядала винуватицю кривавої ДТП у центрі Харкова Олену Зайцеву. Про це в Facebook повідомила журналіст Тетяна Доцяк, зазначивши, що інформацію їй підтвердив слідчий, пишуть «Факти».

«Знайшлася нарколог Федірко, яка оглядала Зайцеву відразу після ДТП. Зараз її доставляють у суд. Шукали Федірко півроку. Інфа з власних джерел, підтвердив слідчий Ігор Волков», – пише Доцяк.

Читайте також: 

Раніше була інформація, що ключовий свідок – нарколог Олена Федірко звільнилася з роботи і виїхала на окуповану територію Донбасу.

Сьогодні, 22 січня, в Київському суді Харкова продовжиться слухання у справі Зайцевої. Суддя має намір допитати лікарів, які оцінювали стан підсудної Олени Зайцевої. На засіданні 15 січня адвокат потерпілих Лариса Матвєєва запропонувала суду організувати допит групи судмедекспертів. Потерпілі хочуть знати, чому експерти не змогли встановити стан Зайцевої на момент ДТП, з якихось причин не вказали методи експертизи та з якою метою залучили до роботи фахівця, який не є судмедекспертом. 

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року Харкові сталася смертельна аварія з участю автомобілів Lexus і Volkswagen Touareg. У результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули 5 людей, ще 6 отримали поранення різного ступеня тяжкості. За кермом Lexus перебувала 20-річна дочка харківського бізнесмена Олена Зайцева. Аналіз показав наявнысть у сечі Зайцевої опіатів у момент скоєння ДТП.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал
В тему