21 Січня 2019
Новини

«Я мав давно загнутися», – кумир «90-х» розповів про те, як виживає

«Я мав давно загнутися», – кумир «90-х» розповів про те, як виживає

Російський кумир «90-х років» повідомив, чому покинув сцену і з чим бореться зараз.

Російський співак  Андрій Губін зізнався, що отримав невтішні прогнози від лікарів через важке захворювання, - пише «lifestyle».

Артист розповів в ефірі програми «Сьогодні ввечері» на одному з російських каналів, що зараз намагається не з'являтися на публіці і не дає концертів. Причиною цього є сильні спазми м'язів обличчя і очей.

«На мене лікарі рукою махнули. По всіх параметрах я повинен був загнутися вже давно, але Андрій так просто не здається», – заявив Губін.

Зараз співак оселився в місті Уфа, ніде не працює і живе на зароблені в минулому накопичення. За його словами, коштів має вистачити ще на 10 років.

«Було тяжко по грошах, але я накопичив багато, тому що працював як слон. Дещо згоріло, щось залишилося, ще приблизно років на 10 є. Авторські щось приносять», – пояснив Андрій Губін.

Втім, за словами співака, запрошення на заходи він отримує досі і сподівається, що все таки зможе перемогти хворобу і знову вийти на сцену, яку залишив ще в 2005 році.

Співак бореться із захворюванням нервової системи через що і закінчив музичну кар'єру. Також через захворювання артист насилу може дивитися на власне відображення в дзеркалі.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд
В тему

Останні матеріали