21 Січня 2019
Новини

З’явилося відео зі смертельною ДТП путінського БТР у Абхазії

З’явилося відео зі смертельною ДТП путінського БТР у Абхазії

Бронетранспортер із військовими Путіна потрапив у смертельну катастрофу на окупованій території Грузії.

Внаслідок падіння російської БТР-80 в окупованій частині Грузії – Абхазії – загинуло троє військовослужбовців РФ, ще троє дістали травми. В Мережі оприлюднили відео з місця, де бронетранспортер із росіянами злетів в ущелину, повідомляє «Народна правда» з посиланням на MIL.IN.UA в Facebook.

Відомо, що під час руху колони російської бойової техніки в пункт постійної дислокації в невизнаній республіці Абхазія одна із бойових броньованих машин злетіла в прірву. Про це інформували російські ЗМІ з посиланням на прес-службу Південного військового округу РФ.

«У результаті ДТП троє військовослужбовців загинули. Двоє постраждалих військових на вертольотах Мі-8 були екстрено евакуйовані в окружний військовий госпіталь. Їм надано медичну допомогу», – повідомляли в оборонному відомства Росії.

А також зазначили, що комісія військового округу має кілька версій події: розглядаються можлива технічна несправність БТР і людський фактор (водій не впорався з керуванням).

Нагадаємо, світова спільнота вважає абхазькі території частиною Грузії, та Російська Федерація і ще кілька держав визнали незалежність так званої республіки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему