21 Січня 2019
Новини

На Волині викрили підпільний алкогольний цех

На Волині викрили підпільний алкогольний цех

В Іваничівському районі Волинської області податкова поліція та прокуратура викрили підприємця, який організував роботу підпільного алкогольного цеху.

У рамках операцій «Акциз-2019», «Мережа» та розслідування кримінального провадження за статтями 199, 204 КК України з'ясовали, що «підприємливий бізнесмен» в одному з приміщень власного обійстя здійснював виробництво фальсифікованих алкогольних напоїв під власною торговою маркою у вкрай неприйнятних санітарних умовах, - інформують у ГУ ДФС у Волинській області.

Виготовлений таким чином товар розливали у спеціально підготовлені пляшки з написом на етикетці «Виготовлено десь на Волині» об’ємом 1 літр. Надалі продукцію реалізовували за місцем проживання вищевказаного «бізнесмена» та через мережу Інтернет.

Внаслідок проведення огляду за місцем виготовлення та продажу фальсифікату виявили і вилучили 2900 літрів алкогольної продукції, а також обладнання для незаконної діяльності, зокрема: порожні скляні пляшки, корки, пластикову та скляну тару, шланги, лійки. Орієнтовна вартість вилученого становить близько 900 тисяч гривень.

Підготовлено клопотання про накладення арешту на весь вилучений товар. Слідчі дії тривають.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: економіка, Волинь
В тему