18 Січня 2019
Новини

На Рівненщині чоловік підпалив співмешканку

На Рівненщині чоловік підпалив співмешканку

У селі Городище Рівненського району чоловік з Волині підпалив свою 42-річну співмешканку.

Як відомо, волинянин підпалив жінку запальничкою, попередньо обливши її рідиною, яка швидко горить, - інформує Рівне вечірнє.

Після інциденту чоловік поїхав на Волинь. Звідти надійшла інформація, що цими вихідними він помер, отруївшись алкоголем.

Потерпілій у лікарні рятують ноги, які обгоріли найбільше і почали гноїтися. Жінка більше тижня проходила з обпеченим тілом, сподіваючись, що заживе саме, а сьогодні її обидві ноги лікарі рятують від гангрени. Окрім того, у жінки обпечені рука та обличчя.

«Відколи я переїхала до Рівного, мама жила у Городищі спершу сама, а потім зійшлася з односельчанином. Співмешканець почав сильно пити, а за ним і мама. Останній рік вона пиячила… 2 січня ввечері, коли мама прийшла з роботи, з Андріївського ринку, чоловік попросив у неї гроші. Мама відмовила. Сказала, що зранку дасть, щоб він похмелився, а не на ніч у мороз щоб кудись йшов. За словами мами і сусідів, він розізлився, облив її чимось і підпалив… На мамі згоріли штати з колготами. Майже половина тіла була обпалена», - розповідає дочка потерпілої.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, рівне, кримінал
В тему

Останні матеріали