16 Січня 2019
Новини

У Києві зграя озлоблених підлітків по-звірячому побила перехожого (фото, відео 18+)

У Києві зграя озлоблених підлітків по-звірячому побила перехожого (фото, відео 18+)

У столиці група неконтрольованих тинейджерів задля забави нападає на перехожих у центральній частині міста.

У Києві група підлітків по-звірячому побила людей біля станції метро «Палац спорту». Спочатку об’єктом нападу малолітніх хуліганів став чоловік. Йому завдавали ударів по голові і в ділянку живота.

Наступною постраждалою виявилася киянка Ілона Силенко, яка й опублікувала в пабліку «Київ Оперативний» відео зі звірствами банди неповнолітніх.

«Нелюди компанією з 10–15 осіб побігли за чоловіком. На моїх очах, збивши його з ніг, почали по-звірячому бити його ногами по печінці, голові. Я попросила, щоб зупинилися, на що дівчатка кинулися і зробили спробу побити мене. Я викликала поліцію, вони (хулігани) втекли, але на станції метро ми знову зустрілися і завдяки чоловікові затримали кількох... Я жива, ціла. Синяк зійде», – розповіла потерпіла. 

Увага! Відеозапис містить сцени насильства.  

Шокована киянка звернулася в правоохоронні органи, а сама тим часом заповзялася з’ясувати особи учасників нападу.

агресивні підлітки

чиїсь діти

зграя підлітків

За словами Силенко, публікацією відео вона хоче попередити батьків, чиї діти, можливо, навчаються в одному класі з малолітніми бандитами.

За словами інших очевидців, схожу банду неодноразово бачили біля станції метро «Палац спорту», поблизу ТРЦ «Гулівер» та готелю «Русь».

Читайте також: 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал
В тему