15 Січня 2019
Новини

Наслідки свят: у Києві чоловіку проломили череп пляшкою шампанського (фото)

Наслідки свят: у Києві чоловіку проломили череп пляшкою шампанського (фото)

У столиці в ніч на 15 січня відбулося масове побоїще, в ході якого постраждало кілька чоловіків. Інцидент стався за адресою проспект Академіка Глушкова, 9а біля заправки GLUSCO.

Конфлікт почався між двома компаніями в «Портер Пабі», розміщеному неподалік. Обидві ватаги вийшли із закладу, але через  якийсь час суперечка знову набрала обертів. Поблизу АЗС зчинилася бійка, в хід пішли кулаки, дрючки і навіть пляшка шампанського, повідомляють «Факти».

бійка в Києві

В цілому в конфлікті брали участь шестеро чоловіків. Що стало приводом для початку бійки, поки невідомо. Працівники заправки розповіли, що спершу в приміщення зайшов чоловік і попросив викликати медиків і поліцію, у нього було закривавлене обличчя. Весь цей час інші чоловіки продовжували битися. Через кілька хвилин на заправку зайшов ще один чоловік з розбитою головою, після чого він знепритомнів і впав на підлогу.

бійка

масова бійка

Його госпіталізували. За словами лікарів, потерпілий отримав відкриту черепно-мозкову травму. Удару йому завдали запечатаною пляшкою ігристого.

Читайте також: Епічна бійка працівниці McDonalds з клієнткою потрапила на відео

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Фото
В тему