14 Січня 2019
Новини

В Києві горить Києво-Печерська Лавра (фото, відео)

В Києві горить Києво-Печерська Лавра (фото, відео)

В Києві з невідомих поки що причин загорівся дах на  двоповерховій будівлі, розташованій на території Києво-Печерської лаври. Є загроза обвалу перекриття, тому пожежники гасять пожежу з безпечної відстані.

Про це повідомило Головне управління ДСНС України у м.Києві на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Оперативна інформація стосовно пожежі на вул. Лаврській (Станом на 17:30) 14 січня о 16:17 на пульт зв’язку 101 надійшла заявка, що горить будівля на вул. Лаврській, 23.

За попередньою інформацією, 2-поверхова окремо-розташована будівля, де сталась пожежа, належить до монастирського комплексу Києво-Печерської лаври. На даний час будівля перебувала на реконструкції.

горить києво-печерська лавра

За попередніми даними, пожежа розпочалась в одній із кімнат на 2-му поверсі з подальшим розповсюдженням вогню на дах. На даний час площа становить орієнтовно 200 кв. м. На місці працює 11 од. пожежно-рятувальної техніки та близько 44 чоловік особового складу.

в києві загорілася печерська лавра

Станом на 17:30 особовий склад, задіяний на гасінні пожежі виведено на безпечну відстань з будівлі у зв’язку з загрозою обвалу перекриття між 1 та 2 поверхами. Гасіння проводиться ззовні» – йдеться у повідомленні.

пожежа в києво-печерській лаврі

Відео з пожежі виклав журналіст Юрій Лашай. «Горить Києво-Печерська Лавра. Зовсім не схоже на дим над Сікстинською капелою», – зазначив журналіст.

В Києві на території Києво-Печерської Лаври загорілася двоповерхова будівля

 

Читайте також:

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Відео
В тему