14 Січня 2019
Новини

В Івано-Франківську 2-річну дитину залишили посеред ночі в пустій квартирі

В Івано-Франківську 2-річну дитину залишили посеред ночі в пустій квартирі

 В Івано-Франківську правоохоронці, що прибули на виклик в одну з квартир багатоповерхівки, побачили 2-річного хлопчика, який посеред ночі самотньо ходив сходовою кліткою. Горе-батьки залишили малюка самого, навіть не зачинивши двері до помешкання.

Про це пише місцеве видання kurs.if.ua.

За повідомленням патрульної поліції Івано-Франківської області, у квартирі нікого більше не було. Патрульні викликали на місце працівників ювенальної превенції та передали їм дитину.

«Маму дитини та батька уже знайшли, – повідомила керівник обласної ювенальної превенції Алла Бойчук. – Як виявилося, мама  – наша «клієнтка»,  стояла на обліку неповнолітньою.  Ми знаємо «злачні» місця у Франківську, де можуть бути батьки. В одному з них знайшли обох – і маму, і батька. Зараз їх везуть до нас».

Хлопчика госпіталізували до міської лікарні. «В четвертій годині ночі прийняли рішення, щоби дитину взяли на обстеження. Дитина виглядала здоровою, стан загалом був задовільним, лише недоглянута», – додала Алла Бойчук.

Працівники ювенальної превенції будуть вивчати обставини справи. В будь-якому разі маму й тата покарають за невиконання батьківських обов’язків.

Читайте також:


 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему

Останні матеріали