13 Січня 2019
Новини

На Харківщині п’яному батькові наснився кошмар і він викинув сина з 4 поверху

На Харківщині п’яному батькові наснився кошмар і він викинув сина з 4 поверху

В харківській області, місті Чугуєві, місцевий житель ліг спати в стані алкогольного сп’яніння. Біля нього спав його  5-річний син. Серед ночі батькові наснився кошмар, він в паніці прокинувся і жбурнув свого сина через вікно. Хлопчик впав з 4 поверху.

Про це пише Цензор.НЕТ.

За повідомленням прес-служби поліції Харківщини, в результаті падіння хлопчик отримав закриту черепно-мозкову травму. Він був доставлений до Харківської міської клінічної лікарні. Стан його здоров’я медики оцінюють як задовільний.

За скоєне, правоохоронці затримали 40-річного батька. Він своєї провини не заперечував.

«Встановлено, що напередодні він вживав алкоголь. Сім’я потерпілого характеризується позитивно, на обліках в поліції не перебуває. Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.15, ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років», - йдеться в повідомленні.

Як повідомив на своїй facebook-сторінці перший заступник глави Нацполіції В'ячеслав Аброськін, батькові приснився кошмар.

«Щодо батька, то він плаче. З його слів: «Ліг спати з сином на одному ліжку, вночі прокинувся від кошмарного сну, і, не розуміючи, викинув дитину у вікно». Як розповів чоловік, того вечора він помірно вживав алкоголь, можливо, тому і наснився кошмар.

 До речі, це не перший випадок, коли батьки в стані алкогольного сп'яніння, лягаючи спати в одне ліжко з маленькими дітьми, мимоволі калічать і вбивають їх», – зазначає Аброськін.

 

Читайте також:


 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему