8 Січня 2019
Новини

Хто хоче «понюхати Путіна» за 150 доларів?

Хто хоче «понюхати Путіна» за 150 доларів?

Межі поклоніння російському карлику, тобто, президенту  РФ Володимиру Путіну, певно, не існує. Як приклад, парфумери російської столиці видумали, як Путіна можна…понюхати.

Так, вони випустили парфум, на створення якого, за їхніми словами, їх надихнув сам Путін,  з його портретом і гербом Російської Федерації. Чоловіча версія називається Number One, жіноча - Russian woman. Лінія, на щастя, обмежена.

Звичайний флакон туалетної води з незабутнім ароматом коштує майже 150 доларів. За подарунковий флакончик в красивій сувенірній коробці росіянам доведеться викласти майже вдвічі дорожче - близько 300 доларів.

Судячи з цін, звичайним росіянам, які живуть від зарплати до зарплати, а тим більше пенсіонерам так і не вдасться доторкнутися до прекрасного -  «понюхати Путіна».

Якщо ж середньостатистичний росіянин все ж вирішить витратити своє зароблене на флакончик із запахом Путіна, то цим запахом доведеться харчуватися весь місяць, на продукти просто не вистачить.

Прес-секретар Путіна Пєсков вже повідомив, що з президентом РФ не обговорювалося дане комерційне нововведення, тому Путін свого схвалення не давав.

За словами українського політолога Олексія Голобуцького, найголовніше в цьому всьому те, що точне співвідношення тонкої нотки російських щів  ??і базового акценту триденних онуч залишилося комерційною таємницею.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, чутки
В тему