8 Січня 2019
Новини

77-річна лучанка доглядає 22 собаки, а сама живе у вагончику

77-річна лучанка доглядає 22 собаки, а сама живе у вагончику

77-річна мешканка Луцька Лідія Савівна настільки любить домашніх тварин, що незважаючи ні на хвороби, ні на відсутність нормального житла, доглядає аж 22 собаки. Так, пенсіонерка, кожного дня, пересилюючи свій біль (суглоби, нирки і т. д), йде доглядати і кормити собак.

«Ми можемо їй допомогти! Скинувши кілька грн для будівництва вольєрів, в які будуть переведені її хвостики (собаки добросердної лучанки)....  Ця самотня бабуся і її міні-притулок потребують вашої допомоги! Стан здоров'я жінки погіршується кожен день», - написали у Фейсбуці представники КП «Ласка».

лідія савівна дивиться за 22 собаками

Вони готові прийняти собак для адаптації і подальшого прилаштування в нові сім'ї, але потрібні вольєри... «Тому просимо вашої фінансової допомоги для будівництва вольєрів. Фізична допомога також не зайва. Всі звіти будуть надані. Охочі можуть поїхати до Савівни і оцінити ситуацію..., - пишуть працівники комунального підприємства. - Сьогодні були в неї. Продукти їй і їжу песикам привозять добрі люди»

До слова, добросердна Лідія Савівна на старості років сама залишилася без житла.  Живе вона літом в вагончику, а зараз її пустили пожити в один з офісів Луцька. Подальшою її долею вже займаються волонтери.

77-річна лучанка доглядає 22 собаки

Тим небайдужим, хто захоче допомогти собакам та хворій лучанці, повідомляємо номер картки 4731 2127 0229 8174 (Вадим Нечаев). Вказуйте, будь ласка, при перечисленні грошей, що це «Для Савівни»

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему