4 Січня 2019
Новини

Поліцейський у Рівному застрелив пса, якого нацькували на людей

Поліцейський у Рівному застрелив пса, якого нацькували на людей

Працівник рівненської поліції застрелив тибетського мастифа, якого нацькували на людей.

Це сталося 4 січня під час слідчих дій у розпліднику, розташованому на земельній ділянці по вулиці Данила Галицького, який належить Рівненській міськраді, повідомили у секторі комунікації ГУНП Рівненщини.

Як зазначили у відомстві, слідчий поліції разом з держвиконавцем, прокурором і юристом міськради прийшли на огляд, мали при собі рішення суду. Між ними і керівництвом розплідника виник конфлікт. У ситуацію втрутилася працівниця закладу: вона нацькувала великого пса на присутніх і спустила з повідка.

Боєць поліцейського спецназу вирішив застрелити собаку.

«Спецпризначенець миттєво зробив попереджувальний постріл вгору з вогнепальної зброї. Це не зупинило агресивну собаку, внаслідок чого поліцейський, відповідно до наданих йому повноважень, вистрілив у тварину. Від отриманого поранення мастиф загинув», - повідомили в поліції.

Жінка, яка нацькувала собаку, втекла.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження згідно з ч.3 ст.15 та ч.3 ст.345 Кримінального кодексу (замах на умисне тілесне ушкодження співробітнику правоохоронних органів). Другу справу розслідують за ч.1 ст.343 КК - втручання в діяльність співробітника правоохоронних органів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, кримінал
В тему