4 Січня 2019
Новини

Лобода вперше виклала спільне фото з Ліндеманном: «Мій найкращий лікар»

Лобода вперше виклала спільне фото з Ліндеманном: «Мій найкращий лікар»

Поп-діва більше не приховує, що має стосунки із німецькою рок-легендою – вокалістом гурту Rammstein.

Українська артистка Світлана Лобода, яка віднедавна обжилася в Росії, не припиняє підігрівати чутки про свій роман з лідером німецького рок-гурту Rammstein Тіллем Ліндеманном. Так, співачка, яка у жовтні перенесла термінову операцію, показала, хто підтримував її в непростий період. На сторінці в Instagram виконавиця запостила фото, де постає із головним «рамштайном». Пише газета «Сегодня».

Знімок був зроблений у лікарняній палаті. І, судячи з усього, якраз після того, як Лободу прооперували. Вона сидить на ліжку і ніжно обіймає Тілля, на якому білий халат і маска.

Лобода і Ліндеманн

Як з’ясувалося, цією фотографією Світлана привітала Ліндеманна з днем народження. «З днем народження, мій найкращий лікар у світі», – зворушливо підписала знімок.

Відзначимо, що це перша спільна фотографія, якою Лобода поділилася відтоді, коли в Мережі стали активно обговорювати роман артистів. Подейкують, що саме Тілль є батьком другої дочки співачки, яку вона народила в травні 2018 року.

Незважаючи на те, що Світлана регулярно підігріває чутки про роман із фронтменом Rammstein, жодного разу офіційно артистка цього не коментувала. Лише якось обмовилася, що за контрактом не може розголошувати ім’я коханого.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна
В тему