4 Січня 2019
Новини

Справа Зайцевої: знайшли винних - покарають автошколу

Справа Зайцевої: знайшли винних - покарають автошколу
Винна в смертельній ДТП Олена Зайцева, а покарають автошколу, що при системному пропущенні уроків видала їй права.

Про це повідомляє відділ комунікацій Головного управління Нацполіціі в Харківській області.

За словами правоохоронців, в ході досудового слідства було встановлено, що Зайцева була відсутня на 5 заняттях протягом жовтня-листопада 2015 року. Про це є відповідні позначки в наданій автошколою копії журналу обліку занять групи водіїв транспортних засобів категорії "В". У той же час в журналі вказано, що Зайцева була на занятті 9 жовтня 2015 року, що суперечить довідці з Держприкордонслужби України, в якій зазначено, що з 8 по 11 жовтня 2015 роки дівчина перебувала за межами країни.

"У зв'язку з виявленими порушеннями, в період з 15 листопада по 15 грудня були направлені запити голові Державної акредитаційної комісії України, начальнику регіонального сервісного центру МВС в Харківській області та голові Державної акредитаційної комісії головного сервісного центру МВС з метою вирішення питань про позбавлення автошколи сертифіката про державну акредитацію. В даний час відповідей з вищезазначених організацій не отримано", - повідомили в прес-службі.

У той же час, в Міністерстві освіти і науки заявили, що у них немає інформації про атестацію цієї автошколи, оскільки вона не є закладом професійної освіти і не має права видавати документи державного зразка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал
В тему