4 Січня 2019
Новини

На Філіппінах нареченим замість весільного торта підсунули муляж із пінопласту (фото)

На Філіппінах нареченим замість весільного торта підсунули муляж із пінопласту (фото)

Наречена розплакалася, коли зрозуміла, що її двоярусний весільний торт – з пінопласту, обліпленого мастикою. Пише видання «Дейлі Мейл»

Коли філіппінські молодята спробували ножем розділити розкішний весільний торт, то втратили дар мови: святковий пиріг виявився виготовленим із пінополістиролу, а простіше кажучи – пінопласту. З-під ножа тільки біль кульки поплигали…

фейковий торт

Молодята після церемонії ще не знають, що чекає їх у бенкетній залі...

Новоспечене подружжя – 26-літня Шайн Тамайо і 40-літній Джон Чен – заплатили 140 000 песо весільному організатору, яка відповідала за доставку страв для бенкету і взагалі проведення торжества. І геть не очікували, що за такі немалі гроші їм підсунуть «фейковий» торт.

пластмасовий торт

У день весілля, прибувши у заклад, де мали відбуватися гуляння, молодята виявили, що їжа для частування гостей не доставлена. Прибув тільки двоярусний торт. Шоковані наречені мусили поспіхом закупляти лотки із «фастфудом» у ресторані швидкого харчування навпроти, щоб їхні гості не залишилися голодні. Шайн була убита вже тим, що пригощає запрошених рідних і близьких жирною вуличною їжею, та те, що сталося далі, мало її не «добило»: коли наречені почали ділити святкову випічку, виявилося, що нижній ярус їхнього весільного торта – із пінопласту, густо обмазаного глазур’ю.

торт із пінопласту

Це було останньою краплею, і, вмиваючись сльозами через зіпсоване свято, наречена викликала поліцію, аби правоохоронці арештували упорядницю весілля як шахрайку. В підсумку весільна організаторка була заарештована за невиконання замовлених послуг, за які було сплачено грубі гроші, а також звільнена з роботи. Та зганьбленій нареченій цього здається замало, вона домагатиметься, щоб організаторка, яка занапастила їй весілля, потрапила за ґрати.

«Жінка, якій ми заплатили за їжу, зруйнувала моє весілля. Вона брехунка. Щоразу, як вона просила у мене грошей, я завжди давала їй, бо хотіла, щоб моє весілля було ідеальним. Я не прийму вибачень і каяття від неї, цього не достатньо. Вона мусить сісти до в'язниці, оскільки зруйнувала моє весілля. Я ніколи досі не була настільки приниженою. Це мав бути один з моїх найціннішихспогадів на все життя. Натомість став найгіршим», – каже молода філіппінка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Фото
В тему