4 Січня 2019
Новини

В "ДНР" роздавали замість зарплат прострочену тушонку

В

Бюджетники «ДНР», які після 1 січня вийшли на роботу, отримали «над приємний» сюрприз.

У деяких "держустановах" люди вже понад півроку не бачать ані копійки зі своєї і без того мізерної зарплати. Росія грошей у достатньому обсязі не виділяє, а "республіка" не здатна ніяк себе годувати.

Під Новий рік, серед звільнених та поки що працюючих працівників взагалі був можливий бунт, то ж щоб хоч якось заспокоїти смертних, Пушилін та компанія вирішили почути кожного. У звичний для себе спосіб, звісно. От тільки не у повному обсязі, і не грошима.

Прострочена тушонка замість зарплат

Наприклад, на "Стиролі" (завод в Горлівці – ред.) під розписку роздавали пакети із "гуманітаркою" ціною десь у 500 рублів та змусили взяти банку тушонки та вівсяну кашу у рахунок місячної зарплатні – двох тисяч дерев'яних. Чи варто казати, що тушонка виявилася простроченою?

Майже те саме зробили й у більшості шахт, тільки цифри погашеного боргу різнилися.

А от другого січня вияснився досить цікавий нюанс: на питання, коли людям нарешті дадуть гроші, керівництво відповіло, що у "республіці" вважають, що всіх боргів вже немає. Рік починається із чистого листа, а віддавати все ніхто не обіцяв. А от скарги можна писати кудись на пошту Пушиліна, але це ні до чого не призведе, бо ж він сам і придумав новий лист.

Із тими, хто пішов сам, або кого було звільнено до роздачі "подарунків", ситуація навіть гірша. Їм не роздали навіть поїденої мишами крупи. І грошей не віддадуть ніколи. Все табула раса.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, економіка, Політика
В тему