4 Січня 2019
Новини

Повідомили, якою буде весна та літо цього року

Повідомили, якою буде весна та літо цього року

Синоптики і кліматологи прогнозують, що цього року буде затяжна зима і холодна весна.

Сніг затримається до квітня, весна буде холодною, а літо місцями дощовим.

ЗИМА. За інформацією кліматологів, зима-2019 не стане аномально холодною. Якщо на півночі країни сніг ітиме часто, то в південних регіонах опади будуть вкрай рідкісними. У другій половині січня похолодає до -10 …-15,°C а наприкінці січня знову потеплішає. Лютий буде холодним, вітряним і сніжним.

ВЕСНА. Згідно з прогнозом синоптиків, сніг лежатиме в більшості регіонів майже до квітня. Найвищою температурою в березні очікується +9…+10°C. Проте тепло різко зміниться на холод в кінці квітня. В середині травня вже потеплішає до +23°C.

ЛІТО. Синоптики повідомляють, що на півдні країни літо буде дуже спекотним, а на решті території – м’яким. У червні на заході і півночі можуть випадати затяжні дощі, а також можливе похолодання. Липень і серпень очікуються теплими по всій Україні. На море найкраще їхати ближче до серпня – опади мінімізуються, а температура буде близько +30°C.

ОСІНЬ. Кліматологи прогнозують, що у вересні ще затримається літнє тепло (+18…+20°C). Крім того, очікується відносно суха осінь до кінця жовтня. На початку листопада пройдуть перші дощі, похолоднішає до +5…+8°C.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, чутки
В тему